Transportul frigorific este o forma de transport in care climatul este controlat cu ajutorul unor sisteme de ultima generatie, astfel ca temperatura este adaptata in functie de produsul care se transporta

Aceste sisteme de climatizare pastreaza produsele sau alimentele perisabile la temperaturi optime, astfel incat acestea ajung in stare proaspata la destinatie. Acest tip de transport este ideal pentru o gama variata de produse alimentare, plante, flori, medicamente, dar si alte bunuri ce necesita temperaturi speciale.

transport si depozit

Sistemele de racire moderne sunt concepute astfel incat sa functioneze in mod independent, chiar si atunci cand autovehiculul nu se afla in miscare. Astfel, temperatura ramane constanta pe tot parcursul transportului fara ca produsele sa aiba de suferit. Dubele frigorifice sunt singura modalitate prin care florile si plantele pot fi transportate fara sa ofileasca si fara sa-si piarda prospetimea. Cu un parc auto complet dotat, compania noastra poate oferi solutii de transport frigorific flexibile, adaptate in functie de necesitatile fiecarui client.

 

De ce sa apelati la serviciile unei firme specializate in transport frigorific?

 

Din motive financiare, multe persoane aleg sa colaboreze cu firme de transport care nu dispun de mijloacele de transport adecvate. Desigur, in unele cazuri, produsele pot fi transportate si cu ajutorul utilitarelor izolate, fara sa mai fie nevoie de sistem de racire. Mai exista situatii in care temperatura optima poate fi mentinuta cu ajutorul unor pachete de gheata. Toate acestea insa, reprezinta masuri improvizate de racire a produselor, iar pentru distante lungi, ele sunt complet ineficiente.

De aceea, indiferent ca aveti nevoie de transport frigorific in tara sau strainatate, noi va stam la dispozitie cu personal de exceptie, masini moderne complet echipate, dar si numeroase avantaje de natura financiara. Asadar, luati legatura cu reprezentantii nostri, iar ei va ofera orice fel de informatie. Va asteptam!