Transport flori rapid si costuri minime

Drumul florilor din sera pana in ghiveci sau vaza este unul lung. Acestea sunt culese, sortate, ambalate si depozitate, dupa care sunt scoase la vanzare. In Romania, mai mult de 90% din florile comercializate provin din import, Olanda si Turcia fiind cele mai importante tari exportatoare. Insa, pentru ca acestea sa ajunga in conditii optime la cumparator, este nevoie de transport autorizat cu autovehicule special adaptate pentru destinatii indepartate.

Noi asiguram servicii de transport flori de cea mai buna calitate, dat fiind ca Luna Transport este specializata in transportul climatizat de plante si flori de peste un deceniu

Astfel, pe langa experienta vasta a companiei, dispunem si de autovehicule dotate cu termodiagrama si sisteme GPS pentru monitorizare neintrerupta. Flota auto este alcatuita din microbuze, autoutilitare si autocamioane de 3t, 5 t, 7 t, 12 t si 20 t. In plus, personalul cu experienta in domeniul transportului de flori reuseste de fiecare data sa livreze comanda la timp.

Transport flori intern si international

Deoarece suntem pasionati de ceea ce facem si ne dorim sa oferim satisfactie tuturor colaboratorilor nostri, serviciile noastre de transport flori sunt cat se poate de calitative si complexe. Bazandu-ne pe seriozitate si profesionalism, am obtinut colaborari cu peste 80 de clienti din toata tara, dar si experienta in ceea ce priveste colaborarile cu diversi furnizori din Olanda.

Fiecare camion are doi soferi, conditie obligatorie pentru efectuarea unei livrari in cele mai bune conditii, dar si in timp util. Acestia au grija ca florile sa ajunga la destinatie intr-o stare excelenta, indiferent ca este vorba despre rute nationale sau internationale. Pentru a-si pastra calitatea in timpului transportului international, florile sunt depozitate in camioane prevazute cu sisteme de climatizare moderne si eficiente.

 

Ce avantaje aveti daca alegeti serviciile noastre de transport flori?

In primul rand, beneficiati de transporturi sigure, rapide si monitorizate pe intreaga durata a acestora. Oferim asigurare CMR pentru marfa, dispecerat la dispozitia clientului in permanenta, dar si costuri cat mai mici. Asadar, daca aveti nevoie de transport flori in tara si Europa, compania noatra reprezinta un partener demn de incredere.

Efectuam transport international flori, avand sisteme de climatizare pe autovehicule pentru temperatura controlata.

Luna Transport este specializata in transportul climatizat de produse din afacerile agricole, in special plante si flori, de peste 10 ani si va ofera o colaborare completa in tot ceea ce inseamna tranportul lor:

 • asigurare CMR marfa;
 • sisteme de climatizare pe autovehicule pentru temperatura controlata;
 • soferi cu experienta in domeniu, asigura livrare prompta;
 • autovehicule dotate termodiagrama si sisteme GPS pentru monitorizare permanenta;
 • livrare rapida Olanda-Romania, in 36 de ore din momentul incarcarii;
 • colaborare cu peste 80 de clienti pe tot cuprinsul Romaniei;
 • flota proprie continand microbuze, autoutilitare si autocamioane de 3t, 5t, 7.5t, 12t si 20t
 • dispecerat la dispozitia clientului, 24h/7zile;
 • garantarea returului in mod profesionist al ambalajului de flori cat si gestionarea acestuia timp de 2 ani;
 • experienta in colaborarea cu furnizori din Olanda;
 • incarcare in toate bursele din Olanda.

Florile sunt bunuri perisabile, astfel incat, pentru pastrarea calitatii in timpul transportului la distante mari, este necesar ca florile si plantele proaspete sa fe transportate in camioane echipate cu sisteme de climatizare specializate, de inalta tehnologie. Cooperam cu o retea vasta de clienti si asiguram transportul florilor la destinatie, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Fiecare camion are doi soferi, pentru a asigura livrarea prompta a florilor. Activitatea noastra se bazeaza pe experienta logistica, oameni dedicati si pasionati de ceea ce fac, totul pentru a asigura un transport rapid si calitativ pana la destinatie. Avem o preocupare constanta sa ne desfasuram activitatea la cel mai inalt nivel si ne implicam activ in ceea ce facem, incercand sa ajutam la evolutia afacerii dumneavostra.

Ce asiguram:

Asiguram o gama larga de transporturi generale si speciale, in conditii excelente. Avantaje oferite:

 • costuri minime;
 • siguranta asigurare CMR pentru marfa;
 • transport rapid al marfurilor in Europa;
 • monitorizare GPS pe intreg parcursul transportului;
 • dispecerat la dispozitia clientului, 24/7.
Ce oferim:

Oferim transport marfa international saptamanal din si catre: Franta, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Polonia, Ungaria si Romania.

De asemenea oferim transport intern express, partial sau complet.

Cu ce lucram:

Dispunem de flota proprie compusa din autocamioane MAN, Mercedes, Scania, de 3,5t, 7,5t, 12t si 20t, termoizolat, dotate cu sisteme de climatizare ce pot mentine o temperatura controlata in cazul transportului produselor perisabile, alimente, plante si flori, componente electronice, medicamente. De asemenea, tranportam marfa pe paleti si textile pe stendere.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Transport plante

Compania noastra va pune la dispozitie cele mai avantajoase servicii de transport plante la nivel national si international. Fiind specializati in transportul climatizat de produse agricole precum plante si flori, reusim sa ne ridicam la asteptarile clientilor si colaboratorilor nostri de fiecare data. activitatea noastra a inceput in urma cu un deceniu, iar de atunci ne-am modernizat parcul auto si sistemele de climatizare, astfel ca in prezent putem transporta plante catre orice destinatie, in cele mai bune conditii.Mijloacele de transport pe care le folosim sunt variate si au capacitati diferite, in functie de fiecare transport.

 

Mai exact, dispunem de o flota proprie la baza careia se afla autocamioane Scania, MAN sau Mercedes de 3,5 t, 7,5 t, 12 t sau 12 t. De asemenea, putem efectua si transporturi cu microbuze si autoutilitare. Toate acestea sunt termoizolate si sunt echipate cu sisteme de climatizare care mentin temperatura optima pentru diverse produse perisabile, plante si flori, alimente, medicamente sau componente electronice.Marfa este ambalata si depozitata cu atentie pe paleti, astfel ca aceasta ajunge in stare excelenta la destinatie.

 

In plus, ne asumam raspunderea pentru eventualele pagube ce pot fi produse marfurilor transportate prin polita de asigurare CMR, astfel ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Toate autoturismele sunt prevazute cu sistem GPS, astfel ca transportul este monitorizat permanent, iar dumneavoastra aveti posiblitatea de a fi la curent cu cu traectoria acestuia in timp real.

 

Indiferent de tipul plantelor, echipa noastra depune toate eforturile necesare pentru ca acestea sa se mentina proaspete. De aceea, la Luna Transport accentul se pune pe eficienta si rapiditate, mai ales cand este vorba despre destinatii indepartate. Prin urmare, in cazul in care aveti nevoie de o companie specializata in transport plante, noi va stam oricand la dispozitie.