Aveti nevoie de servicii de transport international? Compania noastra va intampina cu oferte de transport intern si international deosebit de avantajoase

Mai exact, transportam marfa pe paleti, stendere sau in containere, indiferent de destinatie. Dispunem de o flota proprie alcatuita din microbuze, autoutilitare si autocamioane moderne, echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o calatorie sigura. Transportul efectuat de noi este rapid, dat fiind ca fiecare masina este condusa de catre doi soferi.

Personalul nostru detine competente lingvistice de baza sau chiar avansate, astfel ca poate comunica in cel putin o limba de circulatie internationala

Acest lucru faciliteaza orientarea intr-o tara straina, dar si comunicarea cu persoane ce pot oferi informatii extrem de importante pentru ajungerea la destinatie cat mai usor si rapid. Suntem la curent cu traseul camioanelor aflate in drum spre diverse locatii, dat fnd ca toate masinile sunt prevazute cu sisteme GPS. Mai mult, detaliile referitoare la traseul fiecarui transport sunt arhivate saptamanal.

Efectuam curse internationale in fiecare saptamana catre si din tari precum: Marea Britanie, Germania, Franta, Elvetia, Olanda, Austria, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Cehia, Polonia, Slovacia si Romania. Experienta vasta si personalul de incredere ne ajuta sa ducem fiecare colaborare la bun sfarsit, indiferent de complexitatea acesteia sau de obstacolele neprevazute. In plus, ne aflam in proces de continua perfectionare, scopul nostru fiind acela de a ne mentine standardele de calitate si de aveni in intampinarea clientilor cu solutii cat mai eficiente.

Mentinem o relatie deschisa pe tot parcursul colaborarii si face tot posibilul ca fiecare dintre clientii nostri sa aiba acces la informatiile dorite. Asadar, dispeceratul nostru este disponibil non-stop si asteapta intrebarile dumneavoastra. In cele din urma, ne dorim sa fim prima dumneavoastra optiune, motiv pentru care va asteptam cu cele mai bune preturi, stabilite in functie de fiecare serviciu in parte. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Efectuam transport intern si international paleti de marfa, marfa pe stendere, sau in containere.

Societatea comerciala Luna B&R SRL este o companie specializata in transportul de marfuri, intern si international

Asiguram o gama larga de transporturi generale si speciale, in conditii excelente.

Avantaje oferite:
  • costuri minime;
  • siguranta-asigurare CMR pentru marfa;
  • monitorizare GPS pe intregulparcurs al transportului;
  • dispecerat la dispozitia clientului, 24h/7.

Oferim transportul saptamanal de marfa international din si catre Franta, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania.

Garantam ca marfa dumneavoastra ajunge la destinatie intr-un interval de 36h – 48h din momentul incarcarii.

Dispunem de o flota proprie ce cuprinde microbuze, autoutilotare si autocamioane.

Parcul auto este carosat termoizolat, dotat cu sisteme de climatizare ce pot mentine o temperatura controlata in cazul transportului produselor perisabile: alimente, produse agricole – plante si flori, medicamente si componente electronice. De asemenea, transportam textile pe stendere si marfa generala pe paleti

Avand experienta in domeniu, de peste un deceniu, ne implicam intens in tot ceea ce facem , gasim solutii chiar si in cele mai dificile situatii, ne onoram angajamentele, cautam mereu noi modalitati de a imbunatati serviciile oferite.

Rapiditatea transportului este asigurata de faptul ca intreaga flota este insotita tot timpul de catre doi soferi, cunoscatori a cel putin o limba de circulatie internationala. Transportul este monitorizat permanent cu ajutorul dispozitivelor GPS montate pe fiecare camion iar detaliile despre rutele si traseul fiecarui transport sunt salvate in arhiva, saptamanal.

Dispeceratul nostru va sta la dispozitie, non-stop, pentru detalii si informatii.

Va oferim un parteneriat echitabil si profitabil; dorim sa fim prima optiune a dumneavostra atunci cand aveti nevoie de un transport de marfa, rapid si sigur.

Fii tu cel care incarca marfa. Cere o oferta de pret acum.