Transport international marfa

Oferim transport saptamanal de marfa international din si catre Franta, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania. Detinem camionete MAN si Mercedes-Benz,Scania de 3,5 tone, 7,5 tone si 12 tone, termoizolate, dotate cu aparate frigorifice ce pot mentine o temperatura controlata.

Transport international flori.

Florile sunt bunuri perisabile, astfel incat, pentru pastrarea calitatii in timpul transportului la distante mari, este necesar ca florile si plantele proaspete sa fie tranportate in camioane echipate cu sisteme de climatizare specializate, de inalta tehnologie. Cooperam cu o retea vasta de clineti si asiguram transportul florilor la destinatie,oriunde pe teritoriul Romaniei.

Depozit logistic

Luna Transport asigura servicii logistice personalizate tuturor partenerilor nostri, de la simpla coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare.

Este un serviciu prin care completam din punct de vedere logistic suportulpe care il oferim clientilor, acestia avand acum posibilitatea externalizarii complete atat a costurilor de transport, cat si de depozitare.

Transport frigorific

Transportul frigorific este o forma de transport in care climatul este controlat cu ajutorul unor sisteme de ultima generatie, astfel ca temperatura este adaptata in functie de produsul care se transporta. Aceste sisteme de climatizare pastreaza produsele sau alimentele perisabile la temperaturi optime, astfel incat acestea ajung in stare proaspata la destinatie.